Kurser och vänstervarvning

Nu har det varit mycket på gång här, därav dålig uppdatering. Vi har haft finbesök av Jake och jag passade på att ta en veckas semester medan han var här. Vi hade tänkt göra massor, men båda två tyckte det var så himla skönt med lite ledighet så vi tog det bara lugnt istället. I måndags åkte han hem och jag började jobba igen. 
 
I onsdags var jag och Aztra på rallykurs, första tillfället av 6. Det var jätteroligt att komma igång ordentligt med rallyn och jag ser fram emot nästa tillfälle. Jag har även anmält oss till en kurs i momentlära inför tävlingslydnad som börjar om 10 dagar. Vi missar tyvärr första tillfället då jag är i Forsa på närträff, men vi hinner nog lära oss en hel del ändå.
 
Vi har även varit ute i skogen och plockat svamp med Camilla och hennes hundar. Det var dåligt väder men så trevligt ändå och vi lyckades hitta en del kantareller också. Vi ska ut igen till veckan och hoppas på mer svamp då!
 
Idag vänstervarvade vi igen, vår andra och sista inoff innan vi ställer internationellt i Högbo om 2 veckor. Aztra skötte sig ypperligt och fick väldigt fin kritik: "Tik av mycket god typ. Fint huvud och uttryck. Bra tänder och bett. Bra hals och överlinje. Bra ben och tassar. Normalt vinklad runt om. Rör sig mycket lätt och ledigt. Trevligt visad."
Det blev en andra placering med HP. Jag är jättenöjd över hur duktig hon var och vi börjar verkligen kännas som ett team, oavsett vad det är vi gör tillsammans. Jag är verkligen jättenöjd med den hunden!